Terugblik GorkumNext Event “Ambitieus ondernemerschap naar het volgende niveau”

Terugblik GorkumNext Event “Ambitieus ondernemerschap naar het volgende niveau”

12 april 2022 | Nieuws

Dat je verandering in gang zet door in kleine stappen je routine aan te passen. Dat creativiteit tot  stand komt als je je brein voedt en vervolgens laat rusten en dat wij mensen echt heel subjectief en selectief kijken. Filosoof en cabaretier Paul Smit inspireerde een mooi gevuld theater Peeriscoop tijdens het eerste GorkumNext Event. Het geeft aan hoe waardevol het is om een mentor te hebben. En laat dat nu net ons doel zijn.

4 april 2022 om 20.00 uur sharp opende Jan van Wijgerden het eerste GorkumNext event voor Gorinchemse ondernemers. Dat ook Paul Smit blij was dat hij weer het podium op mag bleek uit zijn enthousiasme. In 75 minuten gaf hij vol passie en energie een inkijkje in het menselijk brein. In beeld, met anekdotes, trucs, muziekfragmenten en eigen zang liet hij zien wat wel en wat niet werkt als we willen veranderen. Hoe we flexibel en ontspannen in het leven kunnen staan en denken in mogelijkheden én hoe we verbinding, vertrouwen en creativiteit kunnen creëren in een organisatie.

Het werd een succesvol event dat smaakt naar meer! En dat gaat ook zeker gebeuren. Naast het koppelen van start-ups en scale-ups aan ervaren ondernemers om ondernemerschap in onze stad te bevorderen, is het delen van kennis en inspiratie ons tweede speerpunt.

Dat onze deelnemers geïnspireerd waren bleek uit de mooie reacties die wij ontvingen.

  • Vermaakt worden, leren en nieuwe mensen ontmoeten…. ik heb genoten!
  • Echt inspirerend, maar vooral gewoon praktisch!
  • Bijzonder hoe je zoveel kunt leren, terwijl je het gevoel hebt dat je naar een cabaretvoorstelling zit te kijken

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Houd onze website en socials in de gaten.