NextMember

Ben jij een ondernemer met een gezonde groeiambitie, een duidelijke doelstelling en een geweldig idee? Dan is GorkumNext er voor jou!

Ondernemers van StartUps, ScaleUps en gevestigde ondernemers met een gezonde groeiambitie kunnen gratis NextMember worden. Je krijgt daarmee toegang tot de Ondernemerstafels, onze NextPitchavonden en andere evenementen. En je kunt als NextMember een aanvraag doen voor een NextMentor, die jou kan helpen bij het zetten van de volgende stappen om jouw ambities waar te maken.

Daarnaast profiteer je als NextMember gratis van ons kennisplatform en delen we regelmatig best practices, trainingen en groeiprogramma’s. GorkumNext is er om te koppelen, informeren, inspireren, stimuleren.

NextMember worden is gratis voor álle ondernemers uit Gorinchem en de direct aangrenzende plaatsen: Vuren, Dalem, Spijk, Arkel, Hoornaar, Hoogblokland en Schelluinen.

Na registratie wordt je aanmelding beoordeeld door het Projectteam en indien goedgekeurd aan jou bevestigd. Je krijgt daarmee een login voor de website waarmee je officieel NextMember bent!

Meld je aan als NextMember

Bedrijfsgegevens

Akkoord