DPG Media partner van GorkumNext

DPG Media partner van GorkumNext

29 maart 2024 | Nieuws

Het partnerschap was al vanaf begin dit jaar een feit, maar op woensdag 27 maart ondertekenden Jim de Jong van DPG Media en Christiaan Streefkerk van GorkumNext ook echt de bijbehorende overeenkomst.

“DPG Media gaat GorkumNext ondersteunen met het bereiken van de doelgroep”, vertelt De Jong. “We willen graag het ondernemersklimaat in Gorinchem versterken en GorkumNext is een fantastisch platform dat zich daar helemaal op gericht heeft.”

“We zien dat de ondernemers die aansluiten bij GorkumNext echt worden geholpen om hun ambities in hun onderneming waar te maken. Dat willen we graag voor nog veel meer ondernemers en DPG Media kan ons uitstekend helpen om die doelgroep te bereiken.”, aldus Streefkerk.

Ondernemers uit Gorinchem en directe omgeving kunnen NextMember worden en op deze manier een mentor aanvragen die hen ondersteunt. Er zijn diverse mentoren beschikbaar met  verschillende specialisaties die kunnen bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan de ontwikkeling van hun organisatie. Daarnaast kunnen NextMembers deelnemen aan de Ondernemerstafels. Tijdens deze kennissessies wordt een relevant onderwerp voor ondernemers uitgelicht en besproken.