Rabobank partner van GorkumNext

Rabobank partner van GorkumNext

4 april 2023 | Nieuws

Op maandag 20 maart ondertekenden Roelf Polman, Rabobank en Jan van Wijgerden en Christiaan Streefkerk van GorkumNext een partnerovereenkomst. Hiermee is de Rabobank de nieuwste partner van GorkumNext.

GorkumNext is ontzettend blij met de samenwerking die met het zetten van deze handtekeningen tot stand gaat komen. De Rabobank is een fantastische partner die nieuwe kansen voor de startende en groeiende ondernemers creëert.
“Het voelt als een logische stap voor ons om dit partnerschap aan te gaan”, vertelt Polman. “Onze betrokkenheid bij Gorinchemse ondernemers is groot. Een bijdrage aan GorkumNext is een bijdrage aan een sterk ondernemersklimaat in onze regio. Daarnaast sluit het perfect aan bij ons Innovatie Fonds Rabobank”.

GorkumNext staat voor de ontwikkeling van ambitieuze ondernemers. Startende en groeiende ondernemers worden gekoppeld aan regionale, zeer ervaren mentoren om te leren van deze kennis en toe te passen op de eigen situatie. GorkumNext is daarnaast een kennisplatform, waarbij ondernemers in elke fase van hun ondernemerschap profiteren van kennisbijeenkomsten, best practices, groeiprogramma’s, trainingen en andere inspirerende activiteiten. Deelname aan GorkumNext is kosteloos voor StartUps en ScaleUps.