Directe hulpmiddelen

Directe hulpmiddelen

1 augustus 2021 | Blog

Er zijn ruim twee miljoen mede-ondernemers in Nederland. Vele ondernemers vragen zijn al gesteld en daarom hebben wij een paar directe hulpmiddelen opgesteld om je een stap verder te brengen.

Handdoek ondernemen

Je krijgt antwoord op vragen die elke ondernemer heeft. Bijvoorbeeld: met welke belastingen krijg je te maken en welke eisen worden gesteld aan je administratie? Download nu het handboek voor de startende en kleine ondernemer en bereid je voor op de wereld van een ondernemer! Je vind hierin o.a. de stappen die je moet zetten als je een bedrijf start en spelregels waar je aan moet denken als je bent ingeschreven als ondernemer voor de belasting!

Klik hier voor het handboek.

 

Geldboek voor ondernemers

Als ondernemer wil je de financiële en administratieve kant van je bedrijf goed geregeld hebben. Grip houden op hoe je er financieel voor staat en bijsturen wanneer dat nodig blijkt. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Dit boek gaat over de financiën van ondernemers, zakelijk en privé. Je leest wat er verandert als je ondernemer gaat worden en waar je mee te maken krijgt als je ondernemer bent.

Klik hier voor het handboek.

 

Gratis juridische downloads

Wees creatief. Wees solidair. Wees coulant. Wees onverzettelijk. Maar blijf het ook in crisistijd juridisch goed regelen. Vandaar al deze modellen, gratis. Gebruik ze. Want wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen. VDT Advocaten biedt gratis juridische modelovereenkomsten aan.

Bekijk ze hier.

 

In het buitenland werken aan je onderneming

Erasmus voor jonge ondernemers is een grensoverschrijdend uitwisselingsprogramma dat nieuwe en aspirant ondernemers de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers die die in een van de andere samenwerkende landen kleine bedrijven runnen.

Bekijk het hier.

 

Online marketing met Google

Heb je een eigen bedrijf en wil je je online marketing beter aanpakken? Maar heb je geen idee hoe dit precies in z’n werk gaat? Via de Google Academy kun je trainingen volgen en kosteloos je certificaat behalen. Via de Google Academy leer jij alles over online marketing (Google Ads opzetten, Analytics gebruik en Google Essentials).

Lees er hier meer over.

 

Het Ondernemersplein

De overheid heeft veel antwoorden samengesteld op het ondernemersplein. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers door KVK, Belastingdienst, RVO, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties.

Lees er hier meer over.