Dag van de Ondernemer Gorinchem-2022

21 november 2022 | Nieuws

Met veel plezier kijken wij terug op de Dag van de Ondernemer. Een beter startschot voor het komende evenement op 17 november 2023 hadden we ons niet kunnen wensen. Daar gaan wij samen met alle ondernemers in Gorinchem een jaar lang naartoe werken. Maar goed… eerst een terugblik op afgelopen week.

In alle vroegte verzamelden vertegenwoordigers van GorkumNext, IKG ondernemingsvereniging en Gemeente Gorinchem zich op het Stadhuisplein waar een indrukwekkende dubbeldekker klaar stond om op weg te gaan naar ondernemend Gorinchem. Onder bezielende leiding van wethouder Attie Mager en met muzikale begeleiding van een feestelijke mini fanfare werd koers gezet naar het Piazza Center waar als eerste de geheel vernieuwde viswinkel van Van Lopik Catering & Partyservice werd bezocht. Vervolgens werd Loic van Prooijen als startende ondernemer in het zonnetje gezet. Alle ondernemers kregen naast lovende woorden de speciale Aanmoedigingspenning van de Dag van de Ondernemer Gorinchem uitgereikt. Rina van Vark-de Rooij van De Rooij Metaalrecycling droeg deze op aan haar personeel.

Gastvrij was het warme welkom bij PLANCKER waar een spontaan aangeboden kopje koffie werd genuttigd. Tijdens het bezoek aan Strago Electro deed Wil Gremmen een oproep aan de jeugd om toch vooral voor een technische opleiding te kiezen. Bij Stichting Behouden Vaart en de Sith Academy weet men als geen ander hoe belangrijk het is om jongeren een vak te leren. Rudy-Jan Van Zenderen nam de Aanmoedingspenning trots in ontvangst. De verrassing was ook groot bij Frits Zillig jr toen de feestelijke karavaan zijn bedrijf aandeed.

Het was even zoeken naar de ingang bij Bed-Stay , maar uiteindelijk werd Peter Vogel gevonden om meer te vertellen over dit bijzondere bedrijf. Vervolgens klonken de vrolijke muzikale klanken bij GCC print professionals. Bij Speciaal Bakkerij van der Grijn B.V. keken de aanwezige klanten verrast op en tot slot werd in de sfeervolle winkel van Mimosa Bloemen & woonaccessoires startend onderneemster Annemarie Buitenhuis figuurlijk in de bloemen gezet.

De Dag van de Ondernemer Gorinchem kijkt terug op een geweldige aftrap naar De Dag in 2023. Ondernemers in Gorinchem ontvangen de Aanmoedigingspenning in de brievenbus. Kijk er naar uit!

Bekijk hier de video.

Meer nieuws van GorkumNext

NextUpdate

Wil jij je eigen ondernemerskwaliteiten verder ontwikkelen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte met nieuws en activiteiten!

Ik ga akkoord

NextPartners