De eerste mentoren van GorkumNext

De eerste mentoren van GorkumNext

4 juli 2021 | Blog

De mentoren vormen een kernelement van GorkumNext. Zonder hen geen platform. Gelukkig zagen veel ervaren mensen uit het lokale bedrijfsleven de meerwaarde van GorkumNext in. Inmiddels hebben we zelfs al zo’n 30 aanmeldingen van mensen met allerlei achtergronden en expertises zodat er ook echt wat te kiezen valt. We zijn druk bezig met het aanmaken van hun profielen, zodat we ze aan de juiste StartUps en ScaleUps kunnen koppelen. Bekijk het overzicht met alle mentoren.

Een van de mentoren is Arto van der Grijn. Over zijn deelname zegt hij: “Toen ik hoorde van dit initiatief heb ik me gelijk aangemeld. In het verleden heb ik ook mensen gehad die me niet alleen op weg hebben geholpen, maar mijn bedrijf daadwerkelijk richting hebben gegeven. Dat heette misschien toen geen mentor, maar dat was het wel. Ik zie het als eer om dat nu op mijn beurt te kunnen doen voor startende ondernemers.”

Zelf mentor worden? We kunnen altijd nieuwe aanmeldingen gebruiken. Neem een kijkje op Mentor worden om te weten wat het precies inhoudt.