Over starters en groeiers

Over starters en groeiers

28 december 2021 | Blog

Regelmatig zetten we ondernemers in de spotlight. Dit verhaal gaat over Digital Motions. Twee collega’s met ondernemersambitie die na een succesvol eerste jaar er nu aan toe zijn om hun bedrijf verder uit te bouwen. Een echte scale-up met een creatief idee en boordevol energie om Digital Motions uit te bouwen tot een succesvolle onderneming!

Twee collega’s die elkaar buitengewoon goed kunnen vinden en een gezamenlijke ambitie hebben om te gaan ondernemen. Dit was en is de basis van Digital Motions. Na een succesvol eerste jaar zoeken Thijs en Mark nu samen naar mogelijkheden om hun onderneming verder uit te bouwen. De ambitie is om de komende jaren Digital Motions te ontwikkelen naar een organisatie met 20 medewerkers.

Hoe ze dat gaan doen? Het begint allemaal met weten wie je bent als ondernemer, wat je product is en wie je klant. Wij hebben ervoor gekozen ons te richten op het MKB omdat we ons daar het meest prettig bij voelen en ons product daar het beste aansluit.

Wat doet Digital Motion?

Wij onderzoeken met onze klanten de mogelijkheden om te groeien door digitalisering. We ontwerpen de digitale verandering en zoeken met onze klanten de juiste technologie én leveranciers daarbij. Omdat we van resultaat houden begeleiden we de realisatie vanuit de klantzijde en zorgen ervoor dat de mogelijkheden van technologie ten volle worden benut. Aangezien we zelf geen technologie leveren, kunnen wij MKB bedrijven geheel onafhankelijk helpen. Dit is onze basis en vandaaruit willen we gaan groeien.

De juiste mensen vinden en daar een multidisciplinair team van samenstellen is onze grootste uitdaging bij onze groeiambitie. Goede consultants zijn schaars en mensen vinden die echt iets toevoegen aan het team is best lastig. Als we ze dan hebben, is de volgende uitdaging om ze ook te behouden.

Samen met GorkumNext en onze mentor willen we die uitdagingen aangaan en onze ideeën verder vormgeven.

Door: Rick Voorbergen