Ondernemers­tafel: ‘Leiderschap’

Ondernemers­tafel: ‘Leiderschap’

Events, Ondernemers­tafel

De workshop Authentiek Leiderschap gaat over persoonlijk leiderschap. Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. En dat is geen makkelijke opgave. Eigenlijk is het ‘herontdekken van je missie’, en dit zo stevig voelen dat dit de drijfveer wordt in je gedrag. Van hieruit laat je je omgeving groeien, ben je inspirerend voor je mensen, willen mensen je volgen en voor je werken.

Tegelijkertijd hebben we ook te maken met uitdagingen. Tegenvallende resultaten, ontevreden medewerkers, ontevreden klanten, externe factoren. Hoe blijf je als leider, als ondernemer bij je missie. Handelen vanuit je ego ligt op de loer. Dat is een beschermingsmechanisme die jou vaak heeft geholpen in roerige of ingewikkelde tijden. Echter een ego heeft een beperkte houdbaarheidstermijn. Op korte termijn helpt het je, op lange termijn drijf je weg van je eigen missie, je eigen purpose.

In deze workshop neemt Karin Zwanikken je op een energieke en interactieve wijze mee in Authentiek Leiderschap. Een beproefde filosofie dat in vele organisaties gehanteerd wordt. Het is een manier van denken en handelen die je als ondernemer gelukkig en daarmee succesvol maakt.

Karin Zwanikken is al jaren actief als executive coach voor diverse organisaties. Ze heeft een rijke ervaring in zowel de publieke als private sectoren. Daarnaast is zij parttime docent op Nyenrode.

Haar stijl is energiek, inspirerend, gedreven en helder. Aan het eind van de avond heb je inzicht gekregen in wat je drijft en hoe je positioneert.

De GorkumNext Ondernemerstafel is op maandag 19 december van 19.30-21.00 uur. Locatie: Tredion

 

Meld je aan!