Ondernemerstafel Financiën | Cijfers bijten niet!

Ondernemerstafel Financiën | Cijfers bijten niet!

Events, Ondernemers­tafel

Cijfers bijten niet!

Van het moeten doen van de administratie naar het willen doen omdat de cijfers met je praten als je ze kunt lezen. Dat moet iedere ondernemer als muziek in de oren klinken. Ronald van Tol gaat je dat laten zien en ervaren.

Heb je alles onder controle, ken je de risico’s? Cijfers laten zien hoe het ervoor staat, maar dan moet je ze wel begrijpen. Tijdens deze ondernemerstafel krijg je inzicht in de cijfers van je onderneming zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en een volwaardige gesprekspartner wordt voor je boekhouder of accountant.

Ronald van Tol neemt je mee naar de belangrijkste financiële begrippen en laat je zien waarom deze zo belangrijk voor je zijn en hoe je ze kan gebruiken in de praktijk. Op een toegankelijke manier uitgelegd aan de hand van realistische cases. Daarnaast leer je hoe je de juiste zakelijke beslissingen kunt nemen over bijvoorbeeld investeringen, groei en bezuinigingen. Steeds weer laat hij zien wat financiën betekenen in de dagelijkse praktijk van ondernemers.

Ronald van Tol MMC is een ervaren financieel en bedrijfskundig adviseur en trainer, vindingrijk analyticus en generalist. Hij heeft jarenlange ervaring met het trainen van managers en ondernemers, en het adviseren van ondernemingen over strategische financiële keuzes en veranderingen. Hij schreef over dit onderwerp het boek ‘Cijfers bijten niet‘. Zijn lezingen zijn luchtig, toegankelijk en bedoeld voor ondernemers.

 

Meld je aan!

 

Datum: maandag 25 september 2023
Locatie: theater ‘t Pand, Korenbeurs 5 in Gorinchem
Tijd: 19.00 uur inloop, start programma 19.30 uur. Om 21.00 uur sluiten we af met een drankje.